Goed nieuws

Er is goed nieuws! Midden januari is duidelijk dat het project ‘Laat me Niet Alleen’ door kan gaan. In 2018 heeft het eerste voortraject plaatsgevonden, maar nu kan dan eindelijk het uitgewerkte en een grotere variant plaatsvinden.

Dit project is een onderzoek naar hoe mensen omgaan met de dood tijdens het leven. Denk hierbij aan rituelen en gebruiken vanuit een persoonlijk oogpunt. Met een voorstelling als uitkomst, waarbij het maken van mijn eigen begrafenis de finale zal vormen.

In volgende blogs zal ik ook meer schrijven over de voortgang en de gesprekken die ik met mensen ga hebben. Op deze manier wil ik jullie wekelijks op de hoogte houden van mijn ontwikkelingen in het Laat me Niet Alleen project.

‘Big things often have small beginnings.’

Foto by Sanne Kabalt

Geef een reactie