Dit ben ik

Welkom op mijn website. Ik ben Daan Bosch en ik ben een theater maker. In 2014 studeerde ik af aan de HKU. Voor mijn theateropleiding was ik sportdocent en dit kun je ook terug zien in mijn manier van werken en hoe ik tot materiaal kom. Zo graag fysiek en met spelletjes.

In 2013 kwam ik terecht bij het ZID Theater. Eerst als docent en later ben ik als maker doorgegroeid. Tot op de dag van vandaag werk ik daar nog steeds met veel plezier. Ik werk met veel verschillende soorten mensen en dat verrijkt mijn werk. Soms maak ik solo’s en soms zijn het mega voorstellingen met heel veel deelnemers.

Naast mijn werk bij het ZID Theater ben ik ook onderdeel van het collectief Rake Klappen. Samen met Dico Verschure, Mitch de Mooij en Mick Vonk maak ik fysieke voorstellingen die op locatie en op straat spelen. We zijn zowel in Nederland te zien als in Belgiƫ en andere delen van Europa.

I am doing the projects which you don’t see in the theatre.’

Het collectief werken zit in mijn bloed. Dit mede omdat ik in een groot gezin ben opgegroeid. Met deze reden ben ik ook in 2015 begonnen bij de Theaterstraat in Amsterdam Noord. Dit is een coƶperatie van verschillende makers die elkaar helpen voorstellingen te realiseren die een sociaal artistiek karakter hebben.

Dit is even mijn biografie en of werkverleden in het kort. In de andere blogs wil ik je meenemen in mijn werk-wereld en de projecten die ik doe.

Veel lees plezier, Daan

1 Comment

Add Yours

Geef een reactie